Fotoliu extensibil tapitat cu stofa si picioare din lemn, Sophelia Velvet Gri / Fag, l105xA90xH83 cm : Review detaliat

Fotoliul extensibil Sophelia Velvet este un model produs in Polonia ce vine la pachet cu o garantia de doi ani. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Fotoliul Sophelia Velvet este o varianta confortabila, usor de integrat in orice decor. Se incadreaza perfect intr-o locuinta amenjata in stil scandinav, avand o cromatica placuta, ce ofera o nota de autenticitate.

Este prevazut cu tapiterie din catifea rezistenta, care se intretine si se curata foarte usor. De asemenea, vine la pachet si cu perna inclusa.

Fotoliul se extinde foarte usor si rapid, transformandu-se in pat de dormit. Suprafata de dormit masoara 105 cm latime si 190 cm lungime.

Produsul nu vine montat, insa asamblarea este usoara, urmand instructiunile pe care le veti primi in colet.

Dimensiunile acestuia sutn de 105 cm latime, 90 cm adancime, 66 cm adancime sezut, 83 cm inaltime si 39 de cm inaltime sezut.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, fotoliul Sophelia Velvet este un model care arata bine si se integreaza usor in orice decor, oferind un bun confort utilizatorilor. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca a fost o alegere inspirata pentru nevoile sale. Sustin ca se odihnesc ocazional pe suprafata sa si se simt foarte relaxati, este usor de extins si se integreaza usor in spatiul lor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Lasă un comentariu