Fotoliu Delta Max , extensibil , structura metalica , culoare Bej /Maro cu flori ,dimensiuni 115X104X100 cm , lada de depozitare | Review detaliat

0
(0)

Delta Max este un model de fotoliu extensibil pe care ocazional va puteti odihni foarte bine fiind destul de spatios si confortabil. Poate fi integrat cu succes si in spatii mici, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Fotolul extensibil Delta Max este prevazut cu structura din arcuri relaxa oferind o buna sustinere corpului, dar si confortul de care are nevoie. Sistemul de extensie este unul foarte facil, pentru o extindere rapida a canapelei. In partea de jos, beneficiaza si de lada de depozitare unde puteti aseza lenjeria, patura si perna.

Suprafata de dormit este destul de generoasa masurand 80 cm latime si 195 cm lungime. Restrans, fotoliul masoara 115 cm lungime si 104 cm latime.

Tapiteria este realizata din stofa, iair cadrul din metal. Este disponibila in varianta crem si este decorata cu ornamente cu flori.

Verifica oferta actuala!

Varianta in discutie poate fi o solutie eficienta pentru locuinta sau chiar pentru birou, fiind spatioasa, confortabila si usor de intretinut. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si sustin ca a fost o adevarata surpriza placuta. Materialele din care este realizat sunt solide si rezistente, fotoliul se desface si se restrange usor, iar transformat in pat este foarte confortabil. Dupa parerea lor, a meritat banii si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

2 comentarii la „Fotoliu Delta Max , extensibil , structura metalica , culoare Bej /Maro cu flori ,dimensiuni 115X104X100 cm , lada de depozitare | Review detaliat”

  1. Am primit cele 2 fotolii comandate
    Lipseasc instructiunile de montaj,astfel ca ma uit la fotolii care-mi ocupa sufrageria,fara a putea sa le utilizez.

    Am rugat un reprezentant al dv.injurul orei 9,00 azi 14.03.22,sa-mi trimeata instructiunile pt.montaj.NU AM PRIMIT ACESTE INSTRUCTIUNI PANA LA ACEASTA ORA.

    Rog faceti un mare efort si trimiteti aceste instructiuni.

    Răspunde

Lasă un comentariu