Fotoliu extensibil TONIMOB LUX, Burete, Tip pat dublu | Review si Recomandari

0
(0)

TONIMOB LUX este un model de fotoliu extensibil dublu, pe care il puteti integra cu usurinta si in spatii mai mici, oferind confortul de care aveti nevoie. Daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Fotoliul extensibil TONIMOB LUX este un model pe care il puteti transforma foarte usor in pat de dormit si pe suprafata caruia s-ar putea odihni foarte bine pana la doua persoane. Imbina design-ul modern cu cel clasic, asigruand fiabilitate si confort.

Este prevazut cu picioare metalice, cadrul este realizat din PAL, lemn masiv si lemn stratificat din fag si brad. Umplutura este realizata din poliureatan si burete, iar tapiteria din stofa.

Dimensiunile produsului sunt de 150 cm lungime, 85 cm latime si 90 cm inaltime. Totodata, este disponibil in urmatoarele variante de culori:

Fotoliu extensibil TONIMOB LUX, Burete, Tip pat dublu, Bej

Fotoliu extensibil TONIMOB LUX, Burete, Tip pat dublu, Bej

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu extensibil TONIMOB LUX, Burete, Tip pat dublu, Turcoaz

Fotoliu extensibil TONIMOB LUX, Burete, Tip pat dublu, Turcoaz

Verifica disponibilitatea!

Prin urmare, TONIMOB LUX este o varianta potrivita pentru spatii mici, dar si pentru bugete mai reduse, usor de extins si foarte confortabil. Cumparatorii recunosc ca sunt suprinsi in mod placut de fotoliu si confirma faptul ca se odihnesc bine pe suprafata sa. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu