Fotoliu extensibil cu tapiterie textila, vidaXL, cadru de lemn, Gri, 59.5 x 72 x 72.5 cm Review si Pareri

0
(0)

VidaXL ne propune un model de fotoliu extensibil simplu din punct de vedere estetic, dar practic, pe care il puteti transforma usor si rapid in pat, ori de cate ori aveti nevoie. De asemenea, vine la pachet si cu un pret rezonabil, dar mai intai va propunem sa aflati mai multe informatii utile in continuare.

Este un fotoliu multifunctional care datorita design-ului simplu, il puteti amplasa cu usurinta in orice decor, fiind o solutie eficienta pentru momentele in care aveti oaspeti care vor innopta la voi. Este un model confortabil si moale, pe care il puteti transforma rapid in pat, dar la fel de usor, il puteti si strange. Ridicati doar scaunul si spatarul, apoi trageti-l pe podea.

Fotoliu extensibil cu tapiterie textila, vidaXL, cadru de lemn review

Cadrul este realizat din lemn de pin de calitate superioara oferind o durabilitate si o robustete buna, iar sezutul si spatarul sunt captusite cu spuma ce ii asigura confortul de care aveti nevoie pentru sedere sau chiar pentru dormit.

Fotoliu extensibil cu tapiterie textila, vidaXL pareri

Latimea sezutului este de 52 de cm, iar adancimea de 50 de cm. Inaltimea bratelor fata de sol este de 48 de cm, iar inaltimea sezutului este de 26 de cm. Dimensiunile totale ale produsului sunt de 59.5 cm lungime, 72 cm adancime si 72.5 cm inaltime.

Este disponibil in urmatoarele nuante de gri, dupa cum urmeaza:

Fotoliu extensibil cu tapiterie textila, vidaXL Gri inchis

Fotoliu extensibil cu tapiterie textila, vidaXL, cadru de lemn, Gri, 59.5 x 72 x 72.5 cm

Vezi detalii si pret

Fotoliu extensibil cu tapiterie textila, vidaXL Gri deschis

Fotoliu extensibil cu tapiterie textila, vidaXL, cadru de pin rosu chinezesc, Gri, 59.5 x 72 x 72.5 cm

Vezi detalii si pret

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui fotoliu extensibil ieftin si comod, acest model de la vidaXL ar putea fi o varianta de luat in calcul. Clientii au declarat ca pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita, produsul in discutie fiind usor de extins si restrans, confortabil si extrem de practic. Il folosesc ori de cate ori au nevoie pentru a se odihni cate o noapte pe el si pot confirma ca este ceea ce promite. Astfel, dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Un comentariu la „Fotoliu extensibil cu tapiterie textila, vidaXL, cadru de lemn, Gri, 59.5 x 72 x 72.5 cm Review si Pareri”

Lasă un comentariu