Fotoliu extensibil Ayana , 103 x 94 x 82 Review & Pareri

0
(0)

Fotoliul extensibil Ayana este un model elegant, usor de integrat in orice decor ce va oferi un plus de eleganta incaperii unde este amplasat. Mai mult decat atat, fiindca nu este un produs voluminos, poate fi amplasat si in spatii mai restranse.

Fotoliul Ayana este o piesa de mobilier foarte versatila, usor de integrat in orice decor. Imbina armonios partea estetica si cea functionala, iar produsul poate fi amplasat intr-un living, birou sau chiar dormitor. Este fabricat din laci aglomerate din lemn, elemente din lemn de fag, placaj stratificat si stofa. Picioarele acestuia sunt realizate din metal, iar tapiteria din catifea.

Beneficiaza de sistem de extindere foarte usor, transformandu-se numai decat in pat. Dimensiunile acestuia sunt de 103 cm lungime, 82 cm latime si 94 cm inaltime, avand o greutate de 32 de kg.

In plus, este disponibil in mai multe variante de culori si anume:

Fotoliu extensibil Ayana Verde

Fotoliu extensibil Ayana , 103 x 94 x 82 Verde

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu extensibil Ayana Roz

Fotoliu extensibil Ayana , 103 x 94 x 82 cm Roz

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu extensibil Ayana Gri

Fotoliu extensibil Ayana , 103 x 94 x 82 Gri

Verifica disponibilitatea!

Asadar, fotoliul Ayana este un model care arata bine, se integreaza usor in orice decor si care vine la pachet cu un pret foarte avantajos. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un produs elegant, extrem de usor de asamblat si confortabil. De asemenea, sustin ca arata mult mai bine decat in poze, iar sistemul de extindere este foarte usor de accesat. Il recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu