Fotoliu extensibil Kring Enjoy , 95x98x95 Review si Pareri

0
(0)

Kring Enjoy este un fotoliu extensibil ce prezinta un design clasic, dar este un produs foarte practic, putand fi integrat cu usurinta in orice decor. Dar mai intai va propunem sa aflati mai multe informatii utile.

Fotoliul Kring Enjoy este un produs ce are la baza un sistem de extensie ingenios ce permite sezutului sa se deschisa si sa se inchida fara efort. Suprafata de dormit este realizata din plasa de arcuri tip Bonell, pasla, vatelina si spuma poliuretanica de inalta densitate oferind un confort destul de bun. Prezinta structura din lemn ce asigura o buna rezistenta.

In partea de jos, beneficiaza de lada de depozitare unde va puteti depozita lenjeria, perna si asa mai departe.

Fotoliu extensibil Kring Enjoy , 95x98x95, suprafata dormit 188x65, culoare gri deschis / gri inchis

Dimensiunile produsului sunt de 95 cm lungime, 98 cm adancime, 95 cm inaltime si 45 cm inaltime sezut. Suprafata de dormit masoara 188 cm lungime si 65 cm latime.

De asemenea, de mentionat este si faptul ca vine la pachet deja montat si foarte bine ambalat.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Kring Enjoy  este un fotoliu extensibil practic si usor de folosit pe care va puteti odihni ocazional fara probleme si fara teama ca va va crea disconfort. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere buna pentru ceea ce aveau nevoie, o parte dintre ei achizitionandu-l pentru acasa, iar altii pentru birou. In ambele situatii s-a dovedit a fi o alegere potrivita, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu