Fotoliu extensibil Kring Abel, 85x80x90 cm | Review si Recomandari

0
(0)

Kring Abel este un model de fotoliu extensibil elegant fiind o alegere potrivita pentru toti cei care vor sa obtina un decor primitor, modern si relaxant. Reprezinta o piesa de mobilier compacta, ideala si pentru apartamente sau spatii mai mici, in care trebuie sa va organizati si sa decorati atent locuinta.

Fotoliul Kring Abel este un model care se poate extinde foarte usor creand spatiu suplimentar de odihna, suprafata oferita fiind ideala pentru o persoana. In varianta extinsa masoara 200 cm lungime, 84 cm latime si 29 cm inaltime, iar in varianta stransa 85 masoara 85 cm lungime, 80 cm latime si 90 cm inaltime.

Kring Abel review

Beneficiaza de structura metalica, rezistenta si este prevazut cu tapiterie realizata din material textil. In plus, este disponibil in mai multe varianta de culori:

Fotoliu extensibil Kring Abel, 85x80x90 cm, Rosu

Fotoliu extensibil Kring Abel, 85x80x90 cm, Rosu

Vezi detalii si pret

Fotoliu extensibil Kring Abel, 85x80x90 cm, Maro

Fotoliu extensibil Kring Abel, 85x80x90 cm, Maro

Vezi detalii si pret

Fotoliu extensibil Kring Abel, 85x80x90 cm, Gri

Fotoliu extensibil Kring Abel, 85x80x90 cm, Gri
Kring Abel este un model de fotoliu extensibil interesant ce se distinge prin liniile simple, dar elegante, integrandu-se cu usurinta in decorul living-ului sau chiar al unui dormitor. Se bucura de aprecieri si in randul cumparatorilor al caror numar nu este unul deloc mic. Acestia s-au aratat foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca produsul in cauza este foarte confortabil, chiar si extins. De asemenea, a fost usor de asamblat, iar fotoliul este trainic si solid, se poate roti usor si este silentios. Ofera o buna stabilitate, nu se clatina si nici nu exista riscul de accidentare. Totodata, tapiteria este realizata din stofa de buna calitate, iar culorile disponibile arata foarte bine. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Un comentariu la „Fotoliu extensibil Kring Abel, 85x80x90 cm | Review si Recomandari”

  1. Bună ziua,
    Am acest fotolii Kring Abel și am nevoie de reparații. Suportul sa desfăcut parțial de fotoliu și se balansează în fata când te ridici.
    Se poate repara? Ma puteți îndruma către cineva?

    Răspunde

Lasă un comentariu