Fotoliu extensibil Kring Nova MARO | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Kring Nova MARO este un fotoliu extensibil clasic, compact, care se poate integra usor si in spatii mai mici, putand reprezenta o alternativa buna in situatiile in care avem musafiri ce vor ramane peste noapte. In plus, vine la pachet cu un pret rezonabil, dar mai intai va invit sa descoperiti mai multe informatii despre produsul in cauza.

Fotoliul Kring Nova MARO este un model reaizat din Pal melaminat, PU si textil ce prezinta un design minimalist usor de integrat in orice decor. Dispune de sistem de extindere rapida, iar ocazional va puteti odihni pe el fara probleme.

In varianta extinsa, fotoliul masoara 185 cm lungime, 60 cm inaltime si 85 cm latime, suprafata de dormit fiind de 62 cm latime si 192 cm lungime. Dimensiunile in varianta restransa sunt de 95 cm lungime, 80 cm inaltime si 85 cm latime.

Kring Nova MARO review

Verifica oferta actuala!

Fotoliu extensibil Kring Nova MARO este o varianta de fotoliu extensibil accesibila si celor cu un buget mai restrans pe care o puteti integra cu usurinta in orice fel de decor, fiind ideala si pentru spatiile mai mici. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita. Sunt de parere ca este un produs practic si util, usor de extins, exact ceea ce cautau. In  plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu