Fotoliu extensibil Modella Star, 93x80x85 cm, Gri | Review si Pareri utile

0
(0)

Daca sunteti in cautarea unui fotoliu extensibil confortabil cu un design clasic, atunci Modella Star ar putea fi o alegere inspirata. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile pentru a va putea face o parere despre produsul in discutie.

Fotoliu Modella Star este un model prevazut cu structura din lemn, PAL, PFL si cadru metalic, sezutul si spatarul fiind realizate din arcuri Bonell, iar tapiteria din stofa. Poate fi extins usor avand la baza sistemul click&clack transformandu-l rapid in pat cu dimensiunea de 60 cm latime si 105 cm lungime. In partea de jos, prezinta spatiu de depozitare unde puteti aseza lenjeria si pernele.

Fotoliu extensibil Modella Star, 93x80x85 cm, Gri review

Poate fi amplasat atat intr-un living, cat si intr-un dormitor. Ofera un nivel de fermitate mediu si este expediat partial asamblat, fiind necesarea doar montarea bratelor.

Nu este un produs pretentios, nici din perspectiva design-ului integrandu-se destul de usor in orice decor. Dimensiunile produsului sunt de 93 cm lungime, 80 cm latime si 85 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

Modella Star poate fi o alegere buna pentru cei ce sunt in cautarea unui fotoliu extensibil comod la un pret rezonabil, fapt confirmat si de actualii cumparatori. Acestia sustin ca produsul in discutie prezinta o calitate buna, iar produsul in sine este foarte comod si arata bine. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata pentru ceea ce aveau nevoie si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu