Fotoliu extensibil Multishop, Stefania, Textil | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Sunteti in cautarea unui fotoliu extensibil confortabil la un pret rezonabil, insa nu v-ati putut hotari inca asupra unui model? Fotoliul extensibil Multishop Stefania poate fi o varianta excelenta pentru ceea ca cautati. Dar mai intai va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Fotoliul extensibil Multishop Stefania este un model usor de asortat si de integrat in orice decor. Prezinta trei parti extensibile realizate din cadru de lemn si plasa de arcuri tip Bonell din otel-carbon oferind un bun confort. Sistemul de extindere click-clack ajuta la extinderea ori strangerea fotoliului mult mai usor, iar cele doua pernute bicolore imbunatateste aspectul estetic.

In partea de jos, prezinta si lada de depozitare unde puteti aseza paturi, perne, lenjerii si asa mai departe. Dimensiunile acestuia sunt de 200 cm lungime,  92 cm latime, 96 cm inaltime si 108 cm adancime. In plus, este disponibil in mai multe nuante:

Fotoliu extensibil Multishop, Stefania Gri

Fotoliu extensibil Multishop, Stefania, Textil, Gri

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu extensibil Multishop, Stefania Alb-Turcoaz

Fotoliu extensibil Multishop, Stefania, Textil, Alb/Turcoaz

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu extensibil Multishop, Stefania Crem-Maro

Fotoliu extensibil Multishop, Stefania, Textil, Crem/Maro

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu extensibil Multishop, Stefania Alb-Maro

Fotoliu extensibil Multishop, Stefania, Textil, Alb/Maro

Verifica disponibilitatea!

Asadar, fotoliul extensibil Multishop Stefania este un model care arata bine si este confortabil, putand deveni locul preferat de relaxare. Cumparatorii sunt de parere ca este un produs solid si rezistent, care arata foarte bine si care ofera confortul pe care si-l doreau. Se manevreaza usor si poate fi asortat si integrat fara probleme in orice decor. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu