Fotoliu extensibil Homcom, Inclinabil, Poliester/Metal, 73x60x81cm, Gri | Review complet

0
(0)

Fotoliul extensibil Homcom este o alternativa rezonabila ca pret care poate fi potrivita atat pentru un birou, cat si pentru acasa, la nevoie, putand fi transformat, simplu si rapid, in pat. In plus, ofera un design modern si este usor de integrat in orice decor.

Fotoliul Homcom este un model ce poate fi transformat foarte usor in pat. Prezinta un design minimalist si este usor de integrat in decorul casei. Dispune de spatar reglabil in cinci pozitii pentr un confort optim.

Scaunul acestuia este captusit, cotierele sunt foarte moi, iar perna suplimentara sporeste nivelul de confort. Husa acestuia este realizata din poliester foarte usor de curatat si cofortabil, iar cadrul metalic este stabil si rezistent.

Nu este expediat montat, deci va avea nevoie de asamblare. Insa nu trebuie sa va faceti griji, fiindca alaturi de produs veti primi si instructiunile de montaj.

Produsul prezinta o latime de 73 de cm si o inaltime de 81 de cm.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, fotoliul extensibil Homcom este un produs practic si interesant, o alternativa buna de luat in calcul. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata, produsul in cauza fiind comod, usor de integrat in orice decor si arata foarte bine. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu