Fotoliu extensibil TONIMOB LUX, Burete, Tip pat simplu, Bej, 87x85x90 cm | Review si Recomandari

0
(0)

TONIMOB LUX este un fotoliu extensibil ferm, ce prezinta un design simplu care poate fi integrat cu usurinta in orice decor. Ocupa putin spatiu si permite extinderea rapida.

Fotoliul extensibil TONIMOB LUX este un model tip pat pe care il puteti integra usor si in spatii restranse putand constitui o alternativa de luat in considerare. Se extinde usor, va puteti odihni pe el, iar suprafata sa prezinta un nivel de fermitate ridicat, sustinand eficient corpul.

Cadrul fotoliul este realizat din lemn masiv, umplutura din burete, iar tapiteria din stofa. Dimensiunile fotoliului sunt de 87 cm lungime, 85 cm latime si 90 cm inaltime.

Produsul este expediat in varianta asamblata, motiv pentru care nu trebuie sa va faceti griji cu montajul acestuia.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, TONIMOB LUX este o varianta de fotoliu extensibil ieftina pe care il puteti incadra si in spatii mici, putand fi o alternativa de luat in considerare. Clientii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere potrivita fotoliul integrandu-se usor in decor, timp in care sistemul de extindere este usor de manevrat. Suprafata sa este ferma, deci discutam despre un model mai tare, insa si aceasta este o chestiune de preferinte. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu