Fotoliu Sani Roko, 92x76x190 cm | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Sani Roko este un fotoliu extensibil pe care il puteti transforma simplu si rapid in pat ce ofera o suprafata excelenta pentru o persoana. In plus, vine la pachet in mai multe variante de culori, dar mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Fotoliul Sani Roko este un model care se integreaza perfect intr-un living, hol, birou sau chiar dormitor, fiind prevazut cu sezut realizat din arcuri tip relaxa, sustinand foarte bine corpul. Se poate extinde foarte usor prin rabatere obtinand astfel spatiu suplimentar excelent pentru odihna.

Fotoliu Sani Roko review

Cadrul este realizat din PAL, iar umplutura este prevazuta cu burete, in timp ce tapteria este fabricata din material textil. Dimensiunile produsului sunt de 76 cm lungime, 92 cm latime si 99 cm inaltime, avand o greutate de 50 de kg. Vine asamblat partial, astfel ca montajul sau va fi simplu si rapid si nu ar trebui sa va puna in dificultate. In plus, este prevazut cu o perna generoasa pentru mai multe confort, dar si doua pernute mai mici cu rol decorativ.

Totodata, este disponibil in mai multe culori, dupa cum urmeaza:

Fotoliu Sani Roko, 92x76x190 cm,Maro

Fotoliu Sani Roko, 92x76x190 cm,Maro

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu Sani Roko, 92x76x190 cm, Gri

Fotoliu Sani Roko, 92x76x190 cm,Gri

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu Sani Roko, 92x76x190 cm, Roz pudra

Fotoliu Sani Roko, 92x76x190 cm,Roz pudra

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu Sani Roko, 92x76x190 cm, Mov

Fotoliu Sani Roko, 92x76x190 cm,Mov/alb

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu Sani Roko, 92x76x190 cm, Negru

Fotoliu Sani Roko, 92x76x190 cm,Negru

Verifica disponibilitatea!

In concluzie, fotoliul Sani Roko poate fi o alegere inspirata pentru cei ce sunt in cautarea unui fotoliu extensibil confortabil, dar rezonabil ca pret, fiind usor de integrat in orice decor. Cumparatorii s-au aratat multumiti de alegerea facuta si sustin ca produsul este usor de extins, este foarte confortabil si destul de spatios pentru o persoana, fiind o alegere potrivita nevoilor sale. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu