Fotoliu rabatabil vidaXL, Piele artificiala, 70 x 136.5 x 81 cm | Review si Pareri utile

0
(0)

vidaXL ne propune un model de fotoliu extensibil realizat din piele artificiala, elegant, dar si foarte accesibil ca pret. Daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Fotoliul rabatabil vidaXL este fabricat din piele ecologica intoarsa si beneficiaza de o captuseala groasa, fiind foarte rezistent si confortabil. Dispune de cadrul fabricat din metal si placaj ce ii ofera o buna stabilitate.

Pentru mai mult confort, aveti posibilitatea de a regla spatarul pe spate, iar cel de picioare in sus, astfel incat sa va puteti intinde cat mai bine.

Dimensiunile fotoliului nerabatat sunt de 70 cm latime, 90.5 cm adancime si 98 cm inaltime, iar rabatat masoara 70 cm latime, 136.5 cm adancime si 81 cm inaltime. Dimensiunile sezutului sunt de 40 cm latime si 58 cm adancime, iar inaltimea sezutului fata de sol este de 46 cm.  Greutatea totala a produsului este de 20 de kg.

Totodata, fotoliul este disponibil in mai multe variante de culori:

Fotoliu rabatabil vidaXL Gri inchis

Fotoliu rabatabil vidaXL, Piele artificiala, Gri,20 kg,70 x 136.5 x 81 cm

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu rabatabil vidaXL Gri

Fotoliu rabatabil vidaXL, Poliester, Gri,20 kg,70 x 136.5 x 81 cm

Verifica disponibilitatea!

 

Fotoliu rabatabil vidaXL Taupe

Fotoliu rabatabil vidaXL, Piele artificiala, Taupe,20 kg,70 x 136.5 x 81 cm

Verifica disponibilitatea!

Asadar, fotoliul rabatabil de la vidaXL poate fi o varianta care arata foarte bine, confortabila si usor de integrat in orice decor. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile lor si sustin ca produsul se rabateaza usor, este spatios si confortabil, exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu