Fotoliu Extensibil Catifea Lounge Premium Velvet Dark Grey , 90×80 cm | Review si Recomandari

0
(0)

Lounge Premium Velvet Dark Grey este un fotoliu extensibil spatios si elegant care poate fi integrat cu usurinta in orice decor. Se poate transforma simplu si rapid in pat de dormit oferind un somn linistit.

Fotoliul Lounge Premium Velvet Dark Grey este un model tapitat cu catifea si dispune de mecanism ce permite inclinarea spatarului in unghiuri diferite, dar si posibilitatea de a transforma fotoliul in sezlong sau pat pentru o persoana pe care va veti putea odihni foarte bine. Este comod, sistemul de extindere este unul facil, iar design-ul modern si elegant il face usor de integrat in orice decor. Vine la pachet si cu o perna care va spori nivelul de confort.

Picioarele fotoliului sunt realizate din lemn, foarte rezistente, iar partea de sustinere extinsa beneficiazad e picioare metalice. Dimensiunea totala in varianta extinsa este de 196 cm.

Lounge Premium Velvet Dark Grey review

Dimensiunile produsului sunt de 80 cm lungime, 91 cm latime si 80 cm inaltime, avand o greutate de 31 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Lounge Premium Velvet Dark Grey este o varianta de fotoliu extensibil foarte buna, usor de intretinut, disponibil in varianta gri care te va ajuta sa economisesti spatiu. Poate fi amplasat oriunde – bucatarie, living, dormitor sau hol, dar poate fi o optiune de luat in considerare si pentru un hotel, cafenea, pensiune sau restaurant. Prezinta o baza stabila, iar tapiteria este foarte placuta la atingere. Cumparatorii s-au declarat multumiti de acest fotolu si sustin ca pentru ei a fost o surpriza placuta. Este confortabil, arata bine si se extinde usor, exact ceea ce cautau. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu