Fotoliu GINA extensibil, cu arcuri si lada depozitare, gri inchis, 95x98x95 cm : Review detaliat

0
(0)

Fotoliul Gina este un model extensibil, clasic, usor de integrat in orice decor. Se poate transforma numaidecat in pat pentru a va putea odihni ocazional pe el. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Fotoliul Gina este un model usor de manevrat, care dispune de sistem de extensie ingenios ce permite sezutului sa se deschida catre fata cu o miscare lina. Nu necesita mult efort pentru a il transforma rapid in pat.

Suprafata de dormit este realizata din plasa de arcuri tip Bonell, pasla, vatelina si spuma poliuretanica cu denistate mare. Aceasta masoara 65 cm latime si 188 cm lungime, fiind suficient de spatioasa pentru a se odihni o singura persoana. Structura fotoliului este realizata din lemn ce asigura o buna rezistenta in timp. In plus, in partea de jos, beneficiaza de o lada pentru depozitat perne, lenjerie, patura si asa mai departe.

Produsul se livreaza montat si vine la pachet cu certificatul de garantie. Este un model fabricat in Romania, iar garantia este de 24 de luni.

Verifica oferta actuala!

Asadar, pentru cei ce sunt in cautarea unui fotoliu extensibil ieftin si comod, modelul Gina ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de el si de modul in care se odihnesc pe suprafata sa. Este confortabil, usor de intretinut si se extinde simplu si rapid. Pentru situatiile de urgenta este o optiune excelenta. In plus, considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu