Fotoliu Pat Homcom, 1 Persoana cu Saltea si Perna Captusita Cadru din Metal Bej – Review detaliat

0
(0)

Fotoliul pat Homcom poate fi o alternativa inspirata ce ofera un bun confort, dar si un design placut, fiind usor de integrat in orice decor. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii  utile.

Fotoliul de la Homocm este un produs care se poate transforma simplu si rapid intr-un pat extrem de confortabil, pe care se poate odihni foarte bine o persoana. Trebuie doar sa desfasurati salteaua, sa reglati baza si unghiul spatarului in functie de preferinte. In acest sens, aveti la dispozitie si cinci nivele de reglare. Mai mult decat atat, include si o perna asortata ce asigura un plus de confort.

Produsul este prevazut cu un cadru construit din otel acoperit cu pulbere ce asigura o buna rezistenta in timp, dar si impotriva ruginii. Invelisul din in de culoare jel poate fi detasat pentru o curatare mai usoara.

Produsul are capacitatea de a sustine o greutate impresionanta de pana la 150 de kg.

Este foarte usor de instalat si vine la pachet cu manual de instructiuni pentru un montaj rapid.

Dimensiunile acestuia sunt de 70 cm lungime, 75-185 cm latime si 75 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui fotoliu extensibil confortabil si aratos la pret rezonabil, atunci cel de la Homcom ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si declara ca este un produs calitativ. S-a dovedit a fi mai confortabil decat se asteptau, usor de extins, dar si de intretinut. Il recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu