Fotoliu extensibil tapiterie textil maro Oksin 69x102x80 cm Review si Pareri

0
(0)

Fotoliul extensibil Oksin esste un model ce ofera un design modern si este realizat dintr-un material textil. Poate fi o varianta interesanta de luat in calcul, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Beneficiaza de o structura din lemn si metal, ce ofera rezistenta si durabilitate. Prezinta picioare din compozit, iar sezutul este realizat din spuna poliuretanica. Greutatea maxima pentru care este recomandat este de 90 de kg.

Tapiteria de culoare maro ofera un plus de eleganta si este usor de integrat in orice decor. Dimensiunile produsului sunt de 69 cm latime, 102 cm adancime, 80 cm inaltime. Sezutul masoara 69 cm latime , 42 cm adancime si 42 cm inaltime.

Prezinta sistem de extensie usor de accesat, astfel produsul devine foarte usor de transformat in pat. In plus, vine la pachet si cu o perna de decor.

Verifica oferta actuala!

Asadar, fotoliul extensibil Oksin este un model care arata bine si care la nevoie poate fi folosit foarte bine si pe post de pat. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca este confortabil, usor de extins si se incadreaza perfect in spatiu. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu