Fotoliu extensibil, Kring Misty, 88x85x84 cm | Review si Pareri utile

0
(0)

Kring Misty este un fotoliu extensibil foarte practic si placut din punct de vedere estetic pe care il puteti folosi la nevoie pe post de pat, pe suprafata caruia va veti odihni foarte bine. Totodata, este disponibil in cateva nuante ceea ce ofera posibilitatea utilizatorului s aleaga ceea ce i se potriveste.

Fotoliul extensibil Kring Misty este un model compact, excelent chiar si pentru apartamente sau spatii mai mici, ce se distinge prin liniile discrete si moderne, fiind usor de integrat in orice decor. Este prevazut cu structura metalica, iar tapiteria acestuia este realizata din material textil.

Fotoliu extensibil, Kring Misty, 88x85x84 cm

Sistemul de extindere este usor de accesat, astfel ca puteti transforma fotoliul in pat foarte usor, fara efort.

Dimensiunile fotoliului sunt de 88 cm lungime, 85 cm latime si 84 cm inaltime, iar in varianta extinsa masoara 200 cm lungime, 88 cm latime si 25 cm inaltime.

Totodata, este disponibil in urmatoarele variante de culori:

Fotoliu extensibil, Kring Misty Bej

Fotoliu extensibil, Kring Misty, 88x85x84 cm, Bej

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu extensibil, Kring Misty Albastru

Fotoliu extensibil, Kring Misty, 88x85x84 cm, Albastru

Verifica disponibilitatea!

Fotoliu extensibil, Kring Misty Gri

Fotoliu extensibil, Kring Misty, 88x85x84 cm, Gri

Verifica disponibilitatea!

Asadar, Kring Misty este un model de fotoliu extensibil modern, care imbina armonios partea estetica si cea practica pentru un rezultat pe masura. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca intr-adevar arata bine, este confortabil si se extinde usor, suprafata de dormit fiind suficient de ferma incat sa sustina bine corpul. Nu ocupa mult spatiu si nici nu au ce sa ii reproseze pana in acest moment, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu