Fotoliu Pat HomCom Transformabil cu Invelis din Microfibra, Gri Inchis | Review detaliat

0
(0)

Fotoliul pat HomCom este un model foarte practic pe care la nevoie il poti transforma numaidecat in pat pe care te poti odihni foarte bine. Dar pentru inceput va propunem sa aflati mai multe detalii utile in continuare pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Fotoliul HomCom este un produs foarte verssatil, ce permite inclinarea spatelui in cinci pozitii pentru a oferi o posturi optima. Este potrivit pentru o sufragerie, dormitor sau studio integrandu-se usor si in spatii mai miic. Beneficiaza de cadru metalic robust si captuseala din burete cu densitate mare. Taptieria ii ofera un plus de eleganta si confort.

Verifica oferta actuala!

Beneficiaza de un design modern si elegant, iar culoare gri il face si foarte usor de asortat. In plus, vine la pachet si cu o perna are rolul de a spori nivelul de confort. Dimensiunile acestuia sunt de 65 cm lungime, 69-185.5 cm latime si 80 cm inaltime, avand o greutate de 19.5 kg.

Asadar, fotoliu HomCom poate fi o alegere inspirata pe care va puteti odihni foarte bine ocazional ce vine la pachet cu un pret accesibil. Cumparatorii sunt in general multumumiti de produs si confirma faptul ca este confortabil, dar sif oarte usor de pliat. Montajul s-a realizat foarte usor si rapid, iar produsul este dsetul de solid. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Vezi si alta oferta de pret!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu