Fotoliu extensibil TONIMOB, Burete, Tip pat dublu, , Verde/ Wenge, 150x85x90 | Review detaliat

TONIMOB ne propune un model de fotoliu extensibil pe care il puteti folosi ocazional si pe post de pat, usor de integrat si in spatii mai mici. Este un model practic si usor de extins ce vine la pahet cu un pret avantajos.

Fotoliul extensibil TONIMOB este un produs construit din rame solide din lemn masiv si cu burete de inalta densitate, oferind o buna stabilitate si rezistenta fotoliului. Atunci cand este restrans, ocupa extrem de putin spatiu. Totodata, se extinde usor si se transforma in pat cu o suprafata generoasa de dormit.

Fotoliu extensibil TONIMOB, Burete, Tip pat dublu, , Verde/ Wenge, 150x85x90 review

Pentru realizarea cadrului a fost folosit lemn din brad, iar pentru realizarea tapiteriei stofa si piele ecologica. In plus, pentru structura spatarului si a sezutului s-a utilizat burete.

Dimensiunile canapelei sunt de 150 cm lungime, 85 cm latime si 90 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui fotoliul extensibil ieftin si confortabil, acest  model de la TONIMOB poate fi o varianta de luat in calcul. Cumparatorii sustin ca produsul in discutie a fost conform asteptarilor, suficient de spatios, usor de extins si confortabil. Se pot odihni fara probleme doua persoane, iar cadrul este foarte solid. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avatanjos.

Lasă un comentariu