Fotoliu extensibil Sani Morgan,90x85x90, Bej si Maro | Review si Pareri utile

0
(0)

Sani Morgan este un model de fotoliu extensibil rezonabil ca pret pe care la nevoie il puteti folosi si pe post de pat, fiindca se poate intinde complet pentru a va odihni bine pe el. Totodata, beneficiind de un design destul de simplu, va fi usor de integrat in orice decor, dar si de asortat.

Fotoliul extensibil Sani Morgan este un model practic pe care il puteti folosi fie pentru un living sau chiar un birou, iar cu ajutrul sistemului de extindere clic-clic, il veti putea extinde foarte rapid si usor. Suprafata de dormit masoara 57 cm latime si 108 cm lungime, astfel ca fara probleme un copil s-ar putea odihni bine pe el.

Fotoliu extensibil Sani Morgan,90x85x90 review

In partea de jos, beneficiaza si de o lada de depozitare, unde puteti aseza lenjeria. Aceasta masoara 44 x 64 x 19.5 cm.  Cadrul este realizat din PAL, iar tapiteria din material textil.

Fotoliu extensibil Sani Morgan,90x85x90 pareri

Produsul nu vine asamblat, insa alaturi de el veti primi instructiuni de montaj, iar daca le urmati cu atentie nu ar trebui sa va creeze probleme. In plus, fiti foarte atenti la modul in care desfaceti ambalajul, nu folositi obiecte ascutite pentru ca exista riscul de a deteriora si produsul.

Dimensiunile fotoliului Sani Morgan sunt de 90 cm lungime, 85 cm latime si 50 cm inaltime si este disponibil in varianta bej – maro.

Verifica oferta actuala!

Asdar, daca sunteti in cautarea unui fotoliu extensibil pe care sa il folositi din cand in cand si pe psot de pat, atunci Sani Morgan ar putea fi o varianta de luat in considerare. Cumparatorii sustin ca este un produs bun, care a fost in conformitate cu nevoile lor, ce se extinde usor si este destul de confortabil. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu